Izvor: Nezavisne Novine, 21.Jan.2018, 17:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nole ispunio san dječaku porijeklom iz BiH

Novak Đoković je na treningu u nedjelju pružio priliku jednom mališanu da se okuša u duelu protiv njega a šansu je dobio njegov imenjak Novak Jaćimović.

U pitanje je dječak koji ima 8,5 godina, živi u Pertu a njegov roditelji su iz Banjaluke. Mali Nole je ispočetka stidljivo prebacivao lopticu preko mreže, a u pomoć mu je čak priskočio i Đokovićev trener Andre Agaasi spustivši mrežu. "Meč" se malo zahuktao sa sve sve završilo izlaskom na mrežu malog >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Noleta i smečom za pobjednički poen protiv svog idola. Slavni teniser čestitao je rivalu na pobjedi, zagrlio ga i dao potpisan kačket. Osim pobjede protiv jednog od najboljih tenisera svijeta mladi Novak koji tek pravi prve teniske korake dobio je iskustvo koje će pamtiti cijelog života.

"Iz srca veliko hvala Novaku Đokoviću što je mom sinu ispunio san", napisala je na Twitteru majka malog Novak, Snežana Jaćimović.

That moment when you give 12-time Grand Slam winner @DjokerNole the runaround

What a moment for this little fella #AusOpen pic.twitter.com/lUi4f7873q
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

(VIDEO) MALIŠANU POREKLOM IZ BANJALUKE ISPUNJEN SAN: Mali Novak (8) pobedio slavnog imenjaka Đokovića!

Izvor: Kurir, 22.Jan.2018, 17:09

Novak Jaćimović, osmogodišnji dečak poreklom iz Banjaluke, dobio je priliku da zaigra protiv svog idola, a imao je i tu privilegiju da osvoji poen protiv jednog od najboljih tenisera svih vremena - Novaka Đokovića.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.