Niko neće pitati je li Novak najveći ako osvoji US Open

Izvor: B92, 02.Avg.2021, 18:09

"Niko neće pitati je li Novak najveći ako osvoji US Open"

Novak Đoković će svu energiju sada usmeriti na oporavak pre poslednjeg grend slema, US Opena.

Najbolji teniser sveta ima veliku šansu da osvoji sva četiri slema u jednoj kalendarskoj godini što nije uspelo nikom posle Roda Lejvera 1969.

Novak će tako morati što pre da zaboravi poraze od Aleksandera Zvereva i Pabla Karenja Buste u Tokiju i usmeri svu pažnju na Njujork.

Poznati >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << teniski stručnjak, Daren Kejhil, inače trener Simone Halep, uveren je da se niko neće pitati da li je Novak najveći igrač svih vremena ako osvoji i US Open.

"Ako Novak zaista osvoji i US Open i objedini kalendarski grend slem, niko više neće reći 'ali'. Barem ne oni koji znaju nešto o tenisu. Novak pokušava da učini nešto što nijedan muški teniser nije još od Roda Lejvera 1969. godine. Bio bi to ogroman uspeh. Zbog toga Novak Đoković mora sve snage da usmeri na osvajanje Njujorka", izjavio je Kejhil.

Turnir u Njujorku na programu je od 30. avgusta do 12. septembra.

Đoković je prethodno prijavljen da igra na Mastersu u Sinsinatiju od 15. do 22. avgusta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: US Open,   Japan

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.