NOVAK ZAPALIO REGION: Neviđeno SLAVLJE u komšiluku! Kada se pojavio Đoković, nastao je HAOS (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jun.2021, 12:19

NOVAK ZAPALIO REGION: Neviđeno SLAVLJE u komšiluku! Kada se pojavio Đoković, nastao je HAOS (VIDEO)

Ovo dugo nije viđeno.

Pobeda Novaka Đokovića u polufinalu Rolan Garosa nad Špancem Rafaelom Nadalom, slavila se u Srbiji, Parizu, ali i u bivšim članicama nekadašnje Juge!

Tačnije u Bosni i Hercegovini, a ludilo je nastalo u Mostaru. Neverovatne slike stigle su iz ovog grada, gde je u jednom od najpoznatijih tamošnjih klubova nastala apsolutna ludnica posle Noletovog trijumfa nad Rafom.

Na jednom od ekrana u pojavila se čestitka Noletu, zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << spektakularnog trijumfa nad najvećim rivalom, a sve su podržali i prisutni koji su uživali u odličnoj atmosferi.

Još kada se pojavila fotografija Novaka Đokovića preko celog video-bima, nastalo je ludilo.

Nema sumnje da je Nole obožavan, ne samo na svim kontinentima, već i u regionu, što svedoče dešavanja iz Mostara.

Drugi dan na Evropskom prvenstvu otvaraju Vels i Švajcarska u 15.00. Velšani su 2016. bili jedno od najprijatnijih iznenađenja EURO, ali je pitanje da li mogu da ponove takve predstave. Kvota na Vels je 3,50, iks je 2,90, a dvojka 2,35Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Vels - Švajcarska.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.