NOVAK SUTRA ZVANIČNO OTIMA RODŽERU REKORD: Federerove reči o Đokoviću će se dugo prepričavati

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Mar.2021, 13:36

NOVAK SUTRA ZVANIČNO OTIMA RODŽERU REKORD: Federerove reči o Đokoviću će se dugo prepričavati

Švajcarac se vraća tenisu.

Novak Đoković u ponedeljak i zvanično obara rekord Rodžera Federera po broju nedelja na prvom mestu na ATP listi.  Nakon godinu dana Švajcarac se vraća tenisu i igraće na turniru u Dohi gde nije učestvovao skoro deceniju. Nije razgovarao sa medijima, ali su u ulozi novinara bila lokalna deca iz Katara.

Jednu devojčicu je zanimalo kakvu strategiju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koristi Federer kada igra protiv Novaka Đokovića, a on je, uz šrok osmeh, rekao:

- Da ne izgubim!

Potom je Rodžer nastavio da hvali srpskog tenisera.

Titulu Mančester Sitija niko više ne dovodi u pitanje, a Građani u današnji (17.30) gradski derbi s Junajtedom ulaze kao apsolutni favoriti - kvota na keca je 1,58, iks je 4,00, dok je dvojka čak 6,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Siti - Mančester Junajted.

- Zaista uživam da igram protiv njega. Stvarno osećam da uvek izvlačimo najbolje jedan iz drugog. Imamo različite stilove, pa pobednik uglavnom zavisi od toga kako je ko raspoložen tog dana, na kojoj podlozi igramo, kakvi su nam bili mečevi pre toga, kakav je bio poslednji meč protiv njega… Protiv najboljih morate da igrate najbolje što možete, u protivnom vam prosto neće biti dovoljno. Pogotovo protiv Novaka, koji može da dovede sebe u takvo stanje da ne promašuje, da se dobro brani, da igra jako agresivno, a ima i dobru ravnotežu i zato je jedan od najboljih tenisera svih vremena. Uvek mi je zadovoljstvo da igram protiv njega, on je jedan od igrača koji su me učinili boljim teniserom. Velika je stvar što imamo Đokovića u našem sportu - rekao je Federer.

Možda narod u Srbiji zbog nekih medijskih pisanja misli da između Novaka i Rodžera vlada neprijateljstvo, ali to je daleko od istine.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska atletičarka SaraVještica
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Srbikosi demonstrirali kako Đoković obara rekord Federera

Izvor: RTS, 07.Mar.2021

. Verni navijači Novaka Đokovića, Srbikosi, koji žive u Francuskoj, ali ga prate po celoj planeti, napravili su novi, već tradicionalni snimak, u kome van terena pružaju podršku svetskom broju 1 koji je upravo započeo 311 sedmicu kao prvi teniser sveta i time oborio dosadašnji rekord Rodžera...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.