NOVAK REŠIO DA PROGOVORI O ODNOSU SA OCEM: Evo šta je Đoković rekao o Srđanu

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Apr.2021, 18:25

NOVAK REŠIO DA PROGOVORI O ODNOSU SA OCEM: Evo šta je Đoković rekao o Srđanu

Srpski as rutinski izašao na kraj sa Italijanom.

Novak Đoković je posle dva meseca izašao na teren, i odmah pobedio Janika Sinera iz Italije u 2. kolu Mastersa u Monte Karlu.

Najbolji teniser sveta je po završetku duela sa Sinerom odgovarao na pitanja vezana u vezi sa ovim mečom, ali i ona koja nisu imala dodirne tačke sa okršajem protiv "novog Đokovića".

Jedno od takvih bilo je o odnosu sa njegovim ocem Srđanom Đokovićem, koji je često >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u javnosti kritikovao Švajcarca Rodžera Federera. Novinari su pitali Novaka da li mu smetaju takvi Srđanovi istupi u javnosti.

- Volim svog oca. Uvek mi je pružao veliku podršku, pogotovo na početku karijere. Ali ne mogu da utičem na ono što on priča. Svako je slobodan da kaže šta misli. Moram to da prihvatim i poštujem. Moj otac je strastven čovek, voli me i brani me. Znam da to radi sa najboljim namerama. Možda svi radimo ili pričamo nešto zbog čega drugi mogu da se uvrede. Ali biću uz oca uvek, mi smo porodica. Pokušaću da ga zaštitim. Mada ne mogu da kažem da sam saglasan sa svime što kaže - rekao je Novak Đoković.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.