NOVAK O MAGIČNIH 48 SATI: Posle OSVAJANJA trofeja Đoković otvorio dušu

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2021, 20:21

NOVAK O MAGIČNIH 48 SATI: Posle OSVAJANJA trofeja Đoković otvorio dušu

Veliki uspeh Novaka.

Novak Đoković je ispisao tenisku istoriju. Postao je prvi igrač koji je osvojio svaki Gren slem po barem dva puta. Pošto je dobio pehar istakao je koliko mu je poslednjih 48 sati značilo.

- Privilegija je biti ovde. Čast je biti ovde pored Borga i Kurijera. Razumem kroz šta prolazi Stefanos i ovo su mečevi na kojima najviše naučiš i verujem da će osvojiti mnogo Gren slemova >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u budućnosti. Zahvljujem se svom timu, i kao što je Stefanos rekao ovo je timski rad i mnogo sam srećan. Ne želim da stanem ovde, želim da produžim, nikako

Zatim je ukazao na srpsko-grčko prijateljstvo.

- Želim da pozdravim sve ljude u Srbiji koji su zdušno podržavali. Ova dva meča su nezaboravni momenti za mene, a ovih poslednjih 48 sati je nešto neverovatno. Želim da se zahvalim Grcima, jer mi smo bratski narodi, a pored Marije i Stefanosa je svetla budućnost tenisa u Grčkoj - naglasio je Novak.

Večeras (23.00) počinje i Kopa Amerika - igraju na papiru najjača selekcija (Brazil) protiv najslabije (Venecuela). A pritom su Brazilci i domaćini. Kvota na keca je 1,20, a na kombinazziju 1&3+ 1,77. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Brazil - Venecuela.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda srpska odbojkašica Sara Vještica
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.