NOVAK KIPTI OD BESA: Đoković jedan REKET ZAVRLJAČIO na tribine a drugi SMRSKAO (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2021, 10:40

NOVAK KIPTI OD BESA: Đoković jedan REKET ZAVRLJAČIO na tribine a drugi SMRSKAO (VIDEO)

Dobro je da nikoga nije povredio.

Srpski teniser Novak Đoković bije bitku za bronzanu medalju na Olimpijskim igrama u Tokiju. Protivnik je, više nego nezgodni, Španac Pablo Karenjo Busta koji je osvojio prvi set, dok je u drugom imao i meč loptu. Novak ju je srećom poništio, poravnao je u setovima, ali je u treći set ušao veoma nervozan i besan.

Osim kratke rasprave koju je vodio sa selektorom teniske reprezentacije Srbije - Viktorom Troickim, Novak načinio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << postupak, na startu trećeg seta, koji će definitivno obeležiti ovaj meč, kako god se on završio.

Naime, Đoković je nakon drugog seta otišao da se presvuče, vratio se još svežiji i stigao do brejk lopte. Ipak, nakon dugog relija, srpski teniser nije uspeo da poen okonča na mreži, taj pasing-šot Buste je bio prejak.

Ova duga razmena je podigla samopouzdanje Špancu, ali se ipak igralo na razlike, još dva puta.

Novak je zatim bacio reket na tribine.

Novak Djokovic, el que daba 'lecciones' de como aguantar la pensión de la competición...🤦🏻‍♂️

'Consejos vendo que para mi no tengo'.#Respeto #Respect pic.twitter.com/SZAhvpT1VE

— Richi Glez Dávila (@RichiGlezDavila) July 31, 2021

Nedugo zatim Novak je svoj bes iskalio na drugom reketu koji je smrskao u paramparčad.

Aquí Novak Djokovic demostrando al mundo entero como gestionar la presión #Tokyo2020 #TokyoRTVE31J pic.twitter.com/qXqXtTmuqM

— Jan Pein (@jan_pein) July 31, 2021

Uživo prenos meča Đoković - Busta možete pratiti OVDE.  

Razgoropadila se Zvezda u revanšu protiv Kairata (5:0), i puna samopouzdanja ide danas (18.55) u Suboticu, gde je čeka meč sa Spartakom. Kvota na dvojku je 1,30, a na kombinazziju 2&3+ 1,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Spartak - Zvezda.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Jasmina Aleksandrov, bivša košarkašica i supruga Nemanje Aleksandrova

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.