NOVAK JE OPSEDNUT: Ovo je NAJRUŽNIJE što je ikad Nadal rekao o Đokoviću (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Apr.2021, 11:29

NOVAK JE OPSEDNUT: Ovo je NAJRUŽNIJE što je ikad Nadal rekao o Đokoviću (FOTO)

Španac uverava da ga rekordi preterano ne zanimaju.

Najbolji španski teniser Rafael Nadal u intervjuu za britanski "Metro" govorio je o svom ljutom rivalu Novaku Đokoviću.

Nadal je rekao da je Đoković opsednut obaranjem rekorda, a da njega to preterano ne zanima.

Spoke with Rafael Nadal about his future, his rivalry with Roger Federer and Novak Djokovic, the 'crazy' records he's closing in on this >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << clay-court season, and what keeps him motivated at this stage in his career...

Interview 👇 https://t.co/dOh9IWahZ3

— George Bellshaw (@BellshawGeorge) April 19, 2021

- Novak je više fokusiran na obaranje rekorda. On je opsednut time. Ne mislim to na loš i negativan način, nego je on jednostavno koncentrisaniji i fokusiraniji na obaranje rekorda. Njemu to mnogo više znači, uvek govori o tome. Moj pristup tenisu nije takav. Imam zdraviju ambiciju, drugačiju od njega - poručio je Nadal.

Ako će Superliga zaista zaižveti, postavlja se pitanje za šta Liverpul večeras (21.00) igra na gostovanju Lidsu - ako će ostati u Ligi šampiona, onda mu je ovo jedan od presudnih mečeva u borbi za plasman u to takmičenje. U svakom slučaju, kvota na dvojku je 1,77, a na GG3+ 1,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Lids - Liverpul.

Nakon obaranja rekorda po broju nedelja provedenih na vrhu ATP liste (311), Novak je jasno poručio da mu je naredni cilj da postane teniser sa najviše osvojenih Grend slem titula. To je rekord koji trenutno drži Španac, koji (kao i Federer) ima 20 GS trofeja.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgled Džoli, supruga MMA borca Dastina Porijea
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Rafael Nadal,   Federer

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.