NOVAK JE BIO BAŠ BESAN: Đoković REVOLTIRAN napustio konferenciju! Evo ko je IZNERVIRAO Srbina

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Okt.2020, 20:58

NOVAK JE BIO BAŠ BESAN: Đoković REVOLTIRAN napustio konferenciju! Evo ko je IZNERVIRAO Srbina

Bruka organizatora.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se u osminu finala ATP turnira u Beču, posle pobede nad sunarodnikom Filipom Krajinovićem rezultatom 2:0 (po setovima 7:6 (8:6), 6:3).

Real je anulirao poraz od Šahtjora pobedom nad Barselonom, ali ima imperativ pobede i večeras (21.00) na gostovanju Menhengladbahu. Kvota na dvojku je 1,95, dok je dupla šansa 1X 1,85, a opklada GG3+ nosi kvotu 1,67. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za Menhengladbah - Real Madrid.

Novak je po završetku srpskog duela produžio na konferenciju za medije, koja je po protokolu, trebala da se održi putem video poziva, međutim ona je u jednom trenutku prekinuta zbog tehničkih problema.

Đoković je u uvodnih nekoliko sekundi preneo svoje prve impresije novinarima, a onda se izgubio ton. Čekao je srpski as par minuta verujući se da će se uskoro sve srediti, kako bi nastavio razgovor sa novinarima, ali kako se situacija nije menjala, Nole je odlučio da samoinicijatinvo napusti salu.

1/2 Just had one of the funniest press conferences ever. Wanted to ask Novak Djokovic if he felt the match against Filip Krajinovic today was kind of the same as in Rome and how his level was compared to the match in Italy.

— Nikolaus Fink (@NikolausFink) October 27, 2020

Najbolji teniser sveta je to vreme iskoristio da se malo, po tradiciji "zabavi'', pa se igrao sa mikrofonom i teniskim lopticama, koje su bile na stolu ispred njega. Situacija kakva se retko viđa i koja je bacila veliku ljagu na organizatore turnira, koji važi za jedan od najozbiljnijih na ATP turu.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.