Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2021, 20:43

NOLETOV GLAS I "BOŽURI" ODJEKIVALI BEOGRADOM! Aplauzi i ovacije: Svetski broj jedan pokazao da ima i druge talente (VIDEO)

Spektakularan doček doživeo je Novak Đoković u Beogradu ispred restorana koji nosi njegovo ime. 

Ispred restorana na Novom Beogradu okupilo se više stotina građana koji su došli da pozdrave od danas zvanično najboljeg tenisera sveta svih vremena, da ga slikaju, uzmu autogram, zahvale mu se na svemu što je uradio za Srbiju...

Ispred restorana na Novom Beogradu okupilo se više stotina >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << građana koji su došli da pozdrave od danas zvanično najboljeg tenisera sveta svih vremena, da ga slikaju, uzmu autogram, zahvale mu se na svemu što je uradio za Srbiju...

Nole je posle kraćeg obraćanja okupljenima i zapevao, a onda uz malo sebi svojstvenog ludiranja, nastavio dalje, ispraćen ovacijama oduševljenih navijača.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.