NAMERNO PREKINULI PRENOS: Sakrili najemotivniji trenutak Rolan Garosa! Srđan Đoković bez dlake na jeziku

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2021, 12:42

NAMERNO PREKINULI PRENOS: Sakrili najemotivniji trenutak Rolan Garosa! Srđan Đoković bez dlake na jeziku

Otac Novaka Đokovića direktan.

Novak Đoković je na Rolan Garosu osvojio 19. gren slem titulu u karijeri i ponovo stavio prst u oko onima koji ga ne vole.

Vicešampioni sveta Hrvati pod imperativom su pobede danas (18.00) protiv Češke, posle poraza od Engleza u prvoj rundi. Česi su savladali Škotsku, ali nisu bili ubedljivi. Kvota na Hrvatsku je 2,30, na Češku 3,35, a na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iks 3,10. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Hrvatska - Češka.

Zanimljivo je da najemotivniji trenutak u Parizu nije viđen u direktnom TV prenosu. Pogađate, reč je o situaciji kada je najbolji teniser sevta poklonio reket dečaku koji ga je bodrio iz srca tokom finalnog meča sa Stefanosom Cicipasom.

- To je ludilo sa zaštićenim pravima, ali džaba im je skidanje kada je 5.500.000 ljudi to videlo. I na uživo prenosu kada je Novak davao reket tom klincu koji ga je podržavao, što je strahovito lepa slika, oni su prekinuli i prikazali nešto drugo. Tih nekoliko sekundi su mogli da isprate do kraja, ali nisu - konstatovao je Srđan Đoković za TV Prva.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NOVAKOV OTAC IMAO PORUKU ZA CICIPASA: Mi ćemo svaki put da mu poklonimo set ili dva, pa nek se pita opet!

Izvor: Kurir, 18.Jun.2021

Posle osvajanja 19. grend slem titule na Rolan Garosu, ne stišavaju se komentari o velikoj pobedi Novaka, a njegov otac Srđan imao je zanimljivu poruku za sve.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.