Kirjos: Đoković je budala

Izvor: B92, 18.Jan.2021, 13:52

Kirjos: Đoković je budala

Nik Kirjos je još jednom kritikovao Novaka Đokovića.

Teniski svet je uperen u Australiju, tačnije u održavanje predstojećeg Australijan opena koji se suočava sa velikim brojem problema.

Đoković je tražio manje vremena za izolaciju, privatni smeštaj i ostalo o čemu smo pričali, na šta se osvrnuo i Nik Kirjos.

Tokom video klipa objavljenog na Tviteru, prvi deo je posvećen >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Novaku Đokoviću, a na drugi deo na koji se Kirjos osvrnuo posvećen je Bernardu Tomiću i njegovoj devojci.

"Đoković je budala. Ne smeta mi Berni, ali njegova gospođa definitivno nema nikakvu perspektivu. Smešne su te scene", rekao je Nik Kirjos putem "Tvitera".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.