Ivana Jorović u glavnom žrebu AO!

Izvor: MozzartSport.com, 14.Jan.2018, 10:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivana Jorović u glavnom žrebu AO!

Čačanka slavila i u poslednjem kolu kvalifikacija za prvi grend slem sezone i zakazala meč prvog kola sa Svitolinom

Srbija će ipak imati više od jedne predstavnice, to jest Aleksandre Krunić u glavnom žrebu ženske polovine singla Australijan opena pošto joj se noćas pridružila i Ivana Jorović.

Sa Novakom Đokovićem, Viktorom Troickim, Laslom Đereom i Dušanom Lajović >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << njih dve će u Melburnu u pojedinačnoj konkurenciji predstavljati naš tenis. Nažalost, imali bi i sedmog  učesnika, ali je Filip Krajinović morao da odustane zbog povrede.

Čačanka, bivša prva juniorka sveta, bez većih problema je sa 6:3, 6:3 u finalnom kolu kvalifikacija za AO savladala Bibijanu Šufs.Naša 20-godišnja teniserka je najbolji rang karijere bilo 134. mesto, dok je sada 239. Njena protivnica u prvom kolu glavnog žreba će biti jedna od trenutno najboljih teniserki sveta, četvrtoplasirana Ukrajinka Elina Svitolina sa kojom će prvi put ukrstiti rekete.

Australijan open počinje u ponedeljak od 01.00 ujutru i traje do 28. januara. Igra se na tvrdoj podlozi za nagradni fond od 36.078.404 evra.

(foto: MNpress)
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.