Humani Novak: Donirao pet miliona bolnici u Novom Pazaru

Izvor: SandzakPress.net, 01.Jul.2020, 14:43

Humani Novak: Donirao pet miliona bolnici u Novom Pazaru

Novak Đoković, najbolji srpski i svjetski teniser, još jednom je demonstrirao veličinu, odlučivši da donira pet miliona dinara bolnici u Novom Pazaru. U gradu na Jošanici situacija je alarmantna zbog pandemije koronavirusa i svaka pomoć je preko potrebna. Veliki šampion očigledno je svjestan činjenice koliko je zaista teška situacija u najugroženijem gradu u Srbiji, odakle ne prestaju da stižu strašni snimci prepunih bolnica u kojima su pacijenti bili u hodnicima. Đoković >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << je imajući u vidu tešku situaciju u tom gradu lično kontaktirao rukovodstvo bolnice i ponudio da “Fondacija Đoković” odmah kupi sve što je neophodno za liječenje zaraženih virusom Covid-19. “Đoković je već uplatio pet miliona za kupovinu zaštitne opreme, lijekova i medicinskih aparata, a dogovor je da sljedeće nedjelje uplati još koliko bude potrebno”, rekao je Tanjugu direktor Doma zdravlja u Novom Pazaru Ervin Ćorović. U pitanju je velika pomoć, ubjedljivo najveća koju je Novi Pazar dobio, navodi Ćorović “U ime svih građana Novog Pazara i svih zdravstvenih radnika zahvaljujem se na pomoći koja će biti iskorišćena za ovu borbu i za kupovinu zaštitne opreme, medicinskih aparata i lijekova”, ističe Ćorović. Podsjetimo, Novak i Jelena koji se liječe od koronavirusa, osjećaju se dobro, nemaju nikakve simptome i u narednim danima će uraditi kontrolni test. (Nova) The post Humani Novak: Donirao pet miliona bolnici u Novom Pazaru appeared first on Sandžak PRESS.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

NOVAK VELIKI!

Izvor: Sportske.net, 01.Jul.2020

Najbolji teniser sveta ponovo pokazao svoju ljudsku veličinu!..Najbolji teniser sveta Novak Đoković uplatio je danas pet miliona dinara Opštoj bolnici u Novom Pazaru za pomoć u borbi protiv korona virusa...Đoković je imajući u vidu tešku situaciju u tom gradu lično kontaktirao rukovodstvo bolnice...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.