Fondacija Novak Đoković: Za vrtiće u Srbiji skoro 30 miliona dinara

Izvor: DobreVesti.rs, 15.Jan.2020, 12:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fondacija Novak Đoković: Za vrtiće u Srbiji skoro 30 miliona dinara

Fondacija Novak Đoković uspešno je realizovala još jednu donatorsku kampanju “Sezona darivanja” tokom koje je prikupljeno preko 140 hiljada dolara za izgradnju i opremanje vrtića u Srbiji, čime je premašen prvobitan cilj akcije za preko 40 hiljada dolara.

 
Kampanja koja je trajala od 3. decembra 2019. do 08. januara 2020. godine okupila je veliki broj građana i kompanija-donatora.
 
Osnivači Fondacije, Novak i Jelena Đoković, inspirisani gestom svih koji su se pridružili akciji, odlučili su da svojim ličnim sredstvima dupliraju prikupljenu sumu od 140 hiljada dolara, čime će za izgradnju i opremanje vrtića u Srbiji u narednom periodu biti na raspolaganju skoro 30 miliona dinara....

Nastavak na DobreVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.