EVO KADA ĐOKOVIĆ I KECMANOVIĆ IZLAZE NA TEREN: Poznat termin srpskog derbija

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jun.2022, 17:26

EVO KADA ĐOKOVIĆ I KECMANOVIĆ IZLAZE NA TEREN: Poznat termin srpskog derbija

Meč planiran kao drugi na programu na Centralnom terenu.

Novak Đoković i MIomir Kecmanović igraće srpski derbi u trećem kolu Vimbldona, a organizatori su danas objavili i satniuc tog meča.

Srpski dvojac će svoj meč igrati na Centralnom terenu, a po rasporedu je njihov duel drugi po redu posle meča ženskog singla između Džabur i Peri.

To znači da meč između Đokovića koji je branilac titule u Londonu i Kecmanovića neće početi pre 14 časova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Đoković i Kecmanović u petak na Centralnom terenu

Izvor: RTS, 30.Jun.2022

Srpski derbi u 3. kolu Vimlbdona između Novaka Đokovića i Miomira Kecmanovića biće odigran u petak na Centralnom terenu, ne pre 16 časova, saopštili su organizatori grend slema u Londonu. Njihov duel možete pratiti u direktnom prenosu na programima RTS-a ili u izveštavanju na našem portalu. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.