Đokovićev izazov: Trening u ledenom potoku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Feb.2020, 02:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đokovićev izazov: Trening u ledenom potoku

Novak Đoković ne staje. Najbolji tenise sveta je mini odmor proveo na skijanju i u Beogradu, uz mnogo zabave i opuštanja ... Danas je na svom Instagram profilu objavio video gde u sred zime, u donjem vešu, ulazi u ledeni potok i provodi u njemu minut i 45 sekudni. Ovim je želeo da postavio novi izazov javnosti.

"Konstantin i ja smo preživeli planinski potok jedan minut i 45 sekundi. Sve je u svesti. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Trening u ledenoj kupki izgleda ludo, znam, ali je stvarno korisno za telo i um", napisao je Novak.

Nije Đoković ovom egzibicijom nikoga pozvao imenom i prezimenom, ali njegovu avanturu mogli bi da pokušaju najzdraviji i najhrabriji.

Video možete pogledati ovde.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.