Đoković siguran protiv Bolivijca Delijena

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Jul.2021, 11:01

Đoković siguran protiv Bolivijca Delijena

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, savladao je na startu olimpijskog turnira u Tokiju Uga Delijena iz Bolivije sa 2:0 (6:2, 6:2).

Najbolji svetski teniser lako je i brzo pobedio prvog zvaničnog dana takmičenja na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Novak je za 63 minuta igre savladao Bolivijca Uga Delijena sa 6:2, 6:2.

Od starta meča nije bilo nikakve >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << dileme, nije bilo uzbuđenja i neizvesnosti, pa je Novak lako došao do trijumfa.

Naredna prepreka na putu ka medalji je Nemac Jan Lenard Štruf.

Na Đokovićevom putu prema toliko željenoj zlatnoj medalji potencijalni rivali u četvrtfinalu i polufinalu su Rus Andrej Rubljov i Nemac Aleksandar Zverev.

U drugoj polovini žreba su Rus Danil Medvedev i Grk Stafanos Cicipas, s kojima bi Novak mogao da se sastane tek u finalu.
Pogledaj vesti o: Tenis,   Japan

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Đoković: Ne razumem

Izvor: B92, 24.Jul.2021

Uprkos laganoj pobedi na startu OI, Novak Đoković ne razume zašto se ne pomeri početak prvih mečeva...Srpski teniser Novak savladao je Ugo Delijena na startu takmičenja u Tokiju 6:2, 6:2..."Smatram da sam odigrao dovoljno za pobedu. Mogu bolje. Ima nekih segmenata koji su bili bolji na treninzima...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.