Đoković se sprema na Olimpu za Adria tour

Izvor: B92, 07.Jun.2020, 20:57

Đoković se sprema na "Olimpu" za "Adria tour"

Novak Đoković, najbolji teniser sveta, nedelju je iskoristio kako bi na "Olimpu" trenirao sa Filipom Krajinovićem.

Srpski teniser sprema se za "Adrija tur" koji će se od 13. juna do 5. jula održati širom Balkana – od Beograda, preko Zadra, Banjaluke i Podgorice.

Sa Đokovićem su bili trener Goran Ivanišević i kondicioni trener Marko Paniki, dok se Marijan Vajda još nije priključio timu.

Novak je promenio malo sredinu, s obzirom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da je prethodnih dana trenirao na svojim terenima na Dorćolu, i ovoga puta otišao je na nešto višu nadmorsku visinu i mesto okruženo šumom i zelenilom – sportski centar "Olimp Zvezdara" u koji je prethodnih meseci i godina Opština Zvezdara uložila velika sredstva za obnovu.

"Adrija tur" kreće u petak kada će biti početi nezvanični deo takmičenja, odnosno tada će biti revijalan program i otvaranje turnira.

Prvi mečevi zakazani su za subotu 13. jul, dok je finale na programu u nedelju 14. jula od 19h.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.