Izvor: RTS, 20.Okt.2020, 08:22

Đoković se sa naslednikom priprema za nastup u Beču

Najbolji teniser sveta Novak Đoković priprema se u Beogradu za predstojeći turnir iz serije 500 u Beču. Đoković je nakon finala Rolan Garosa i odmora u Bosni i Hercegovini, stigao u srpsku prestonicu i započeo pripreme za finiš sezone.
Novak je prvo delio teniske lekcije na ulici, da bi potom prešao na teren, gde mu je sparing partner bio mladi Hamad Međedović. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<

Momak iz Novog Pazara je najbolji srpski junior i potencijalni Đokovićev naslednik, a talenat koji poseduje pokazao je na nedavno završenom grend slemu u Parizu.
On je na juniorskom Rolan Garosu stigao do četvrtog kola u singlu, uz trijumf nad prvim nosiocem Haroldom Majoom, dok je u dubl konkurenciji dogurao do četvrtfinala.
Prisutan je bio i Đokovićev trener Goran Ivanišević, koji se odmarao prethodnih sedmica.
Što se prvog reketa sveta tiče, odlučio je da se posle 13 godina vrati u Beč, gde je osvojio titulu 2007, kako bi se tamo pripremao za Završni turnir u Londonu.

Đoković je prihvatio "vajld kard" od organizatora i pridružio se već jakoj postavi turnira, koju čine još Dominik Tim, Stefanos Cicipas, Danil Medvedev, Dijego Švarcman, Andrej Rubljov, Mateo Beretini…
Novak verovatno neće učestvovati na mastersu u Parizu koji sledi, delom i zbog vanredne situacije koja je uvedena, iako ga je prošle sezone osvojio, pošto će mu ostati 1.000 bodova, budući da je promenjen sistem bodovanja tokom pandemije koronavirusa.
Turnir u Beču počinje 26. oktobra i traje do 1. novembra, a igra se za nagradni fond od 1.409.510 evra.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Pariz

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Najbolji sa budućim najboljim na svijetu! Đoković izabrao Međedovića za sparing partnera za trening na Dorćolu

Izvor: SandzakPress.net, 20.Okt.2020

Novak Đoković se u Beogradu priprema za ATP turnir koji počinje u ponedeljak 26. oktobra. Najbolji teniser sveta obožava da se priprema u Srbiju jer su često svi naši teniseri ovde, pa onda ima i društvo za sparinge. Često se preko puta Noleta mogu naći Troicki, Krajinović, Lajović… Ali...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.