Djoković se plasirao u polufinale OI

Izvor: Beta, 29.Jul.2021, 12:56

Djoković se plasirao u polufinale OI

Srpski teniser Novak Djoković plasirao se danas u polufinale Olimpijskih igara u Tokiju, pošto je pobedio domaćeg tenisera Keija Nišikorija sa 6:2, 6:0.Prvi teniser sveta je 69. igrača sveta pobedio za sat i 10 minuta igre.Djokvić je u prvom setu napravio brejk u drugom gemu, da bi zatim set osvojio još jednim brejkom, u osmom gemu.I u drugom setu Djoković je bio mnogo bolji, uspeo je da napravi tri brejka, i iskoristivši treću meč loptu plasirao se u polufinale Igara.Ovo će najboljem teniseru sveta biti treće učešće medju četiri najbolja na Olimpijskim igrama, a do jedine medalje je došao 2008. godine u Pekingu, pobedom nad Amerikancem Džejmsom Blejkom, u meču za bronzu.Protivnik u polufinalu biće mu bolji iz meča, u kojem igraju peti teniser sveta Nemac Aleksander Zverev i Francuz Žeremi Šardi (68. na svetu).Kasnije danas Djoković nastupa u četvrtfinalu mešovitog dubla, u paru sa Ninom Stojanović.
Pogledaj vesti o: Japan,   Olimpijske igre

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Karenjo Busta eliminisao Medvedeva za polufinale OI

Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Jul.2021

Španski teniser Pablo Karenjo Busta obezbedio je danas plasman u polufinale Olimpijskih igara u Tokiju, pobedom nad drugim teniserom sveta Rusom Danilom Medvedevom sa 6:2, 7:6.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Dominacija protiv Nemaca: Nina i Novak u polufinalu!

Izvor: N1 televizija, 29.Jul.2021

Nina Stojanović i Novak Đoković plasirali su se u polufinale mešovitog dubla na Olimpijskim igrama u Tokiju, pošto su bili bolji od nemačkog para Laura Zigemund/Kevin Kravic sa 2:0 u setovima. Priliku da obezbede medalju za Srbiju, Nina i Novak imaće protiv ruske kombinacije Elena Vesnina/Aslan...

Nastavak na N1 televizija...

Pakleni ritern za pakleni servis Zvereva

Izvor: Danas, 29.Jul.2021

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u polufinale muškog singla na Olimpijskim igrama u Tokiju jer je u četvrtfinalu pobedio Japanca Keija Nišikorija sa 6:2, 6:0.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.