Đoković se na Jahorini susreo s Dodikom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Jul.2020, 14:26

Đoković se na Jahorini susreo s Dodikom

Najbolji svetski teniser Novak Đoković na Jahorini susreo se danas sa srpskom članom Predsedništva BiH Miloradom Dodikom.

Đoković je u neformalnom razgovoru sa Dodikom rekao da je Jahorina divno mesto za odmor, "ne samo preko zime, nego i preko leta, jer nudi dosta sadržaja".

Đokovića je na Jahorini dočekao direktor Olimpijskog centra Dejan Ljevnaić i oni su zajedno obišli ski-stazu koja nosi ime upravo po prvom reketu sveta.

Inače, Skupština opštine Pala juče je jednoglasno odlučila da pokloni Đokoviću plac na ovoj planini.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković s Dodikom na Jahorini

Izvor: NoviMagazin.rs, 15.Jul.2020

Teniski šampion Novak Đoković danas se na Jahorini sastao sa srpskim članom Predsedništva BiH Miloradom Dodikom...Skupština opštine Pale je Đokoviću jednoglasnom odlukom dodelila plac na Jahorini od oko 400 kvadratnih metara...Đoković je u BiH od pre dva dana, a juče je posetio "piramide"...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.