Đoković protiv Čilića overava polufinale

Izvor: RTS, 16.Nov.2018, 00:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković protiv Čilića overava polufinale

Novak Đoković igra protiv Marina Čilića meč trećeg kola grupe “Gustavo Kirten“ na završnom turniru u Londonu. Meč počinje u 21.00 čas. Direktan prenos je na kanalima RTS-a. Strim je na RTS Planeti, tok meča pratite na našem poralu.
Novak Đoković >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << želi da pobedom okonča takmičenje u grupi. Naš teniser je već obezbedio plasman u polufinale, ipak kako je i sam navajavio ide na pobedu u duelu protiv Marina Čilića. Hrvatski teniser, u zavisnosti od ishoda prvog duela u kome se sastaju Zverev i Izner, u slučaju trijumfa ima šansu da obezbedi plasman u polufinale. 

Đoković je u predhodna dva duela savladao prvo Amerikanca Iznera sa 2:0 (6:4, 6.3), a potom i Nemca Zvereva 2:0 (6:4, 6:1). Marin Čilić je u prvom kolu poražen od Zvereva (7:6, 7:6), da bi u drigom kolu savladao Iznera sa 2:1 (6:7, 6:3, 6:4).
Novak Đoković i Marin Čilić do sada su se sastajali 18 puta, naš teniser ubedljivo vodi u međusobnom skoru - 16:2. Poslednji put sastali su se u četvrtfinalu mastersa u Parizu Novak je slavio rezultatom 2:1 (4:6, 6:2, 6:3).
Susret počinje u 21.00 čas. Direktan prenos je na kanalima RTS-a. Strim je na RTS Planeti, tok meča pratite na našem portalu.
 
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković lako protiv Čilića, sad polufinale protiv Andersona

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Nov.2018

U trećem kolu grupne faze takmičenja na Masters kupu u Londonu, najbolji teniser sveta Novak Đoković pobedio je večeras Hrvata Marina Čilića sa 7:6 (9:7), 6:2 i zauzeo prvo mesto u grupi "Gustavo Kirten", a sutra će u polufinalu igrati protiv Kevina Andersona iz Južne Afrike...Iako meč protiv...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Đoković protiv Čilića overava polufinale

Izvor: OkRadio.rs, 16.Nov.2018

LONDON - Novak Đoković igra protiv Marina Čilića meč trećeg kola grupe "Gustavo Kirten" na završnom turniru u Londonu. Meč počinje u 21.00 čas. Novak Đoković želi da pobedom okonča takmičenje u grupi. Naš teniser je već obezbedio plasman u polufinale, ipak kako je i sam navajavio ide...

Nastavak na OkRadio.rs...

Novak bez izgubljenog seta u polufinalu Londona

Izvor: N1 televizija, 16.Nov.2018

Srpski teniser Novak Đoković ostvario je i treći trijumf u grupnoj fazi na Završnom turniru u Londonu protiv Hrvata Marina Čilića. Đoković je slavio rezultatom 2:0 (7:6, 6:2)..Uskoro opširnije....Tok meča možete pratiti ovde:..Đoković je sigurno otvorio duel u O2 Areni i prvi gem osvojio...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.