Đoković pred povratak na teren: Veoma sam uzbuđen

Izvor: RTS, 28.Sep.2019, 07:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković pred povratak na teren: Veoma sam uzbuđen

Najbolji teniser sveta Novak Đoković stigao je u Tokio gde će po prvi put u karijeri nastupati na turniru u prestonici Japana. Đoković se oporavio od povrede levog ramena i trebalo bi da zaigra na "Rakuten openu", koji je na programu od 30. septembra do 6. oktobra.
Novak još ne zna protivnika u prvom meču od >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << povratka sa pauze zbog povrede ramena, koju je zaradio tokom Ju-Es opena.

Prvi reket planete je u Njujorku igrao pod jakim bolovima, zbog čega je morao da preda duel osmine finala Stanu Vavrinki.
"Ovo je prvi put za mene da se nalazim u Tokiju kako bih nastupio na 'Rakuten openu'. Veoma sam uzbuđen i jedva čekam da vas sve vidim tamo kako podržavate ne samo mene, već sve tenisere tokom naredne nedelje. Hvala vam", kazao je Srbin po dolasku u Japan.
On je već "osetio" teren na "Arijake koloseumu" i odradio trening sa domaćim igračem Tarom Danijelom.
Đoković će osim singla nastupati i u dublu konkurenciji, a partner će mu biti Filip Krajinović.
Postavljen je za prvog nosioca i najveći konkurenti za titulu biće mu Hrvati Borna Ćorić i Marin Čilić, Belgijanac David Gofen, Kanađanin Denis Šapovalov...
"Rakuten open" je turnir iz serije 500, igra se za nagradni fond od 1.895.290 dolara, a titulu ove sezone neće braniti Danil Medvedev.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Nole je OK, igra i dublove

Izvor: MozzartSport.com, 28.Sep.2019

Povreda levog ramena je, barem po onome što dolazi u javnost iz štaba prvog reketa sveta, sanirana. Novak Đoković je juče stigao u Tokio gde naredne sedmice igra, prvi put u karijeri na tamošnjem turniru ATP 500 kategorije (tvrda podloga, nagradni fond 1,89 miliona dolara). A da je sve OK sa problemom...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.