Đoković ponosan na servis, zahvalan Ivaniševiću!

Izvor: Sportske.net, 24.Jan.2020, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković ponosan na servis, zahvalan Ivaniševiću!

Evo šta je Novak imao da kaže nakon pobede protiv Nošioke.

Srpski teniser Novak Đoković rekao je danas da je dobar servis bio presudan u meču protiv Japanca Jošihita Nošioke.





"Ovo je definitivno jedan od mojih najboljih mečeva u poslednje vreme što se tiče servisa. Isnpirisao me je moj trener Goran Ivanišević. Postoji mnogo tehničkih detalja >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << o kojima možemo da razogvaramo, ali sve je u ritmu i ravnoteži. Za sada to dobro funkcioniše", rekao je Đoković posle meča.

Sledeći protivnik srpskog tenisera biće Argentinac Dijego Švarcman, koji je eliminisao Dušana Lajovića.





"On je jedan od najbržih igrača na turu. Nadam se da moj servis može biti dobar kao što je bio danas ili barem približno, jer mislim da tada imam dobre šanse. Moram biti strpljiv, ali ipak i agresivan", kazao je Đoković.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković o Ivaniševiću: Bio mi je idol u mladosti, danas mi iz boksa šalje posebnu energiju

Izvor: Večernje novosti, 24.Jan.2020

U Pilićevoj akademiji u Nemačkoj 2001. udario sam nekoliko loptica sa Goranom i to je za mene bilo ostvarenje snova, rekao je Novak Drugi reket sveta i najbolji teniser Srbije Novak Đoković iz kola u kolo je sve bolji na putu ka odbrani titule. Na poslednjem meču ubedljivo...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.