Đoković počeo treninge na terenu, igra turnir u Beogradu?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Maj.2020, 08:32

Đoković počeo treninge na terenu, igra turnir u Beogradu?

Najbolji teniser sveta Novak Đoković, posle dva meseca pauze, vratio se treninzima na teniskim terenima "Puerte Romano" u Marbelji. Novakov sparing partner bio je Karlos Gomes Erera, trenutno 428. teniser sveta.

U utorak je doneta odluka da su treninzi na sportskim terenima dozvoljeni, a srpski teniser odmah je iskoristio priliku da izađe na teren.

Njegov izlazak na tenisko igralište odmah >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je pobudio pažnju javnosti a na društvenim mrežama su njegovi navijači odmah počeli da razmenjuju fotografije i komentare.

Teniska sezona jezvanično prekinuta 18. marta, a nastavak bi mogao biti u drugoj polovini juna.

Pre prinudne pauze, Đoković je bio u pobedničkoj seriji i brojni poznavaoci tenisa smatraju da je upravonjemu prekid sezone naneo najviše štete.

Đoković igra turnir u Beogradu?

Najbolji teniser planete, mogao bi uskoro da zaigra na turniru u Beogradu. To je otkrio njegov trener Goran Ivanišević, koji je izjavio da je moguće da se Novak pojavi na turniru na akademiji Janka Tipsarevića, koji počinje 15. juna.

"Plan je da se on vrati u Beograd, zatim treba videti koji će se igrati lokalni turniri – Janko nešto organizuje, i Teniski savez Srbije. Kada uzmemo ceo naš region, to je ozbiljan teniski turnir sa ozbiljnim igračima", rekao je Ivanišević za "Sport Klub".

To su, za sada: Dušan Lajović, Damir Džumhur, Nikoloz Basilašvili, Viktor Troicki, Dimitar Kuzmanov, Laslo Đere, Miomir Kecmanović, Hamad Međedović i Alehandro Davidovič Fokina (muškarci), te Dalila Jakupović, Danka Kovinić, Patrisija Marija Tig, Jasmin Paolini, Irina Kamelija Begu i Jana Fet (žene).

Podsetimo, Novak i Goran takođe planiraju da organizuju regionalne mini turnire.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

NOVAKOV TRENING U MARBELJI ISPRATILA SPECIJALNA GOŠĆA: Držala je distancu tokom vežbi, ali i tokom razgovora (FOTO)

Izvor: Kurir, 20.Maj.2020

Najbolji teniser sveta Novak Đoković tokom treninga u Marbelji imao je specijalnu gošću.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.