Đoković negativan na koronavirus

Izvor: VOA, 02.Jul.2020, 13:08

Đoković negativan na koronavirus

Teniser Novak Đoković i njegova supruga Jelena Đoković negativni su na korona virus, prenosi Fonet. Test su, kako se navodi, radili u dogovoru sa lekarima i ne osećaju nikakve simptome virusa. Đokovići su prethodnih deset dana, pošto se po povratku iz Zadra utvrdilo da imaju koronavirus, proveli u izolaciji. Novak Đoković je bio organizator egzibicionog turnira humanitarnog karaktera Adria tur, koji se igrao prvo u Beogradu, a potom i u Zadru. Međutim, u Zadru je otkazan pošto je nekoliko igrača bilo pozitivno na koronavirus. Prvo je bio bugarski teniser Grigor Dimitrov, a onda su se testirali i svi drugi teniseri i članovi njihovih timova koji su učestvovali na jednom od dva turnira. Na kraju, pored Dimitrova, od igrača su pozitivni bili hrvatski teniser Borna Ćorić, Viktor Troicki i Đoković.  

Nastavak na VOA...






Povezane vesti

Novak Đoković negativan na korona virus

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 02.Jul.2020

Teniser Srbije Novak Đoković i njegova supruga Jelena negativni su na korona virus, saopštio je njegov tim 2. jula, deset dana nakon što javili da imaju COVID-19. Đoković je testiran pozitivno nakon teniskog turnira Adria Tour u Zadru kojeg je organizovao.  Teniser Novak Đoković pozitivan...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VOA. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VOA. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.