Đoković nakon pobjede u finalu poklonio reket dječaku: Čuo sam ga sve vrijeme

Izvor: SandzakPress.net, 14.Jun.2021, 17:38

Đoković nakon pobjede u finalu poklonio reket dječaku: Čuo sam ga sve vrijeme

Nakon završetka jučerašnjeg finala Roland Garrosa, u kojem je srbijanski teniser Novak Đoković savladao Grka Stefanosa Tsitsipasa, dogodila se jedna od najljepših priča u historiji turnira. Naime, najbolji teniser svijeta je reket kojim je osvojio 19. Grand Slam titulu poklonio jednom dječaku koji je bio toliko oduševljen da je ta scena obišla >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << cijeli svijet. “Čuo sam tog dječaka sve vrijeme, ali zaista ne znam ko je on. Bodrio me je i kada sam gubio 2:0 u setovima. Čak mi je davao i savjete tokom meča, poput trenera. On je bio najbolji izbor. Želio sam njemu dati reket jer me je podržavao tokom čitavog meča”, rekao je Đoković nakon što je na konferenciji za medije upitan ko je zapravo taj dječak. Podsjetimo, Đoković je jučer napravio pravi podvig jer je bio u zaostatku od dva seta. Tsitsipas, kojem je ovo bilo prvo Grand Slam finale, prvi set je dobio 7:6, a drugi 6:2. Đoković je dobio naredna tri seta, 6:3, 6:2, 6:4. Novaku je to drugi naslov pobjednika pariskog Grand Slam turnira, koji je ranije osvojio 2016. godine. Izvor: klix.ba The post Đoković nakon pobjede u finalu poklonio reket dječaku: Čuo sam ga sve vrijeme appeared first on Bosna PRESS. Pogledajte vijest na izvornom sajtu: Đoković nakon pobjede u finalu poklonio reket dječaku: Čuo sam ga sve vrijeme The post Đoković nakon pobjede u finalu poklonio reket dječaku: Čuo sam ga sve vrijeme appeared first on Sandžak PRESS.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale

Nastavak na SandzakPress.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novaku Đokoviću trofej Roland Garrosa

Izvor: SandzakPress.net, 14.Jun.2021

Novak Đoković osvojio je 19. naslov pobjednika Grand Slam turnira, pošto je danas u dramatičnom finalu Roland Garrosa savladao Grka Stefanosa Tsiatsipasa sa 3:2 u setovima. Srbijanski teniser, rekorder po broju sedmica na čelu ATP liste, napravio je pravi podvig, jer je bio u zaostatku od dva seta. Tsitsipas,...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.