Đoković na startu Rolan Garosa protiv Imera

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Sep.2020, 19:31

Đoković na startu Rolan Garosa protiv Imera

Najbolji teniser sveta Novak Đoković na startu Rolan Garosa igraće protiv Šveđanina Mikaela Imera, 80. na ATP listi, odlučeno je danas žrebom u Parizu.

Derbi prvog kola odigraće Dominik Tim i Marin Čilić, s tim da je Austrijanac, od koga je Đoković izgubio prošle godine u polufinalu, u delu žreba s braniocem titule Rafaelom Nadalom, što >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << znači da srpski as može da igra samo s jednim od njih na putu do titule, i to u finalu.

Dušan Lajović igraće protiv Đanluke Mađera, Laslo Đere protiv Kevina Andersona, Filip Filipović protiv kvalifikanta, a Miomir Kecmanović imaće najteži zadatak protiv finaliste Rima Dijega Švarcmana.

Rolan Garos je na programu od 27. septembra do 11. oktobra.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.