Izvor: Beta, 31.Jul.2021, 12:10

Djoković i Stojanović predali meč za bronzu

Srpski teniseri Novak Djoković i Nina Stojanović predali su današnji meč za treće mesto u konkurenciji miks dublova na Olimpijskim igrama u Tokiju. Djoković je posle iscrpljujuće borbe izgubio od Španca Pabla Karenja Buste meč za bronzu u singlu, nakon čega je odustao od nastupa u dublu.Srpski dubl je trebalo da igra protiv Džona Pirsa i Ešli Barti, pa se tako australijski dubl bez borbe okitio bronzom.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Olimpijske igre,   Japan

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

„Za Srbiju je ovo veoma teško, a za nas ostvarenje sna“

Izvor: N1 televizija, 31.Jul.2021

Australijski mešoviti dubl koji čine Ešli Barti i Džon Pirs došao je bez borbe do bronzane medalje na Olimpijskim igrama u Tokiju – Australijancima su predali Novak Đoković i Nina Stojanović usled iscrpljenosti srpskog tenisera. Po osvajanju medalje Barti, prva igračica sveta, bila je presrećna...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.