Izvor: RTS, 16.Maj.2021, 09:57

Đoković i Nadal, nova epizoda velikog rivalstva za titulu u Rimu

Najbolji srpski i svetski teniser Novak Đoković igra danas od 17 časova protiv velikog rivala, Španca Rafaela Nadala finale Masters turnira u Rimu.
Đoković je svoje 11. finale turnira u italijanskoj prestonici izborio nakon velike borbe protiv domaćeg predstavnika Lorenca Sonega, a Nadal će 12. put >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u karijeri igrati finalni meč na ”Foro Italiku”, pošto je u dva seta eliminisao Amerikanca Rajlija Opelku.

Novak brani titulu i bori se za šesti trofej na rimskoj šljaci, dok će Španac pokušati da osvoji jubilarni 10. pehar na ovom turniru.
Biće ovo šesti duel dva igrača u finalu Rima (ukupno 57 po redu, 29-27 u pobedama za Đokovića), pošto su se prethodno sastajali 2009, 2011, 2012, 2014. i 2019. godine, a Nadal ima prednost u pobedama od 3-2.
Nagradni fond Mastersa u Rimu je 2.082.960 evra.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Moderni gladijator Novak: Šampion koji ne zna za umor

Izvor: MozzartSport.com, 16.Maj.2021

Srbin protiv fizičkog napora i velikog rivala za novi trofej..Rivalstvo koje je obeležilo modernu tenisku epohu danas od 17 časova će dobiti 57 stranicu i to ni manje ni više nego u Večnom gradu u kojem od 2005. godine nije viđeno finale bez makar jednog današnjeg aktera...Novak Đoković i Rafael...

Nastavak na MozzartSport.com...

Poraz Đokovića od Nadala u Rimu

Izvor: Danas, 16.Maj.2021

Rafael Nadal osvojio je Masters u Rimu pobedom protiv najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića u tri teška seta 7:5, 1:6. 6:3.

Nastavak na Danas...

Đoković: Sa ovakvom igrom, mogu do kraja na Rolan Garosu

Izvor: N1 televizija, 16.Maj.2021

Novak Đoković posle poraza u finalu turnira Masters seriju u Rimu protiv Rafaela Nadala nije bio neraspoložen.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.