Đoković i Del Potro zatvaraju program u petak

Izvor: B92, 16.Maj.2019, 22:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković i Del Potro zatvaraju program u petak

Meč Novaka Đokovića i Huana Martina del Potra na programu je oko 21 čas.

Srpski i argentinski teniser sastaju se u četvrtfinalu prestižnog Mastersa i njihov duel zatvoriće program u petak.

Đoković i Del Potro među osam najboljih plasirali su se tako što su u četvrtak morali da odigraju dva meča, pošto je u sredu ceo dan padala kiša.

Program na Centralnom terenu otvoriće >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Naomi Osaka i Kiki Bertens, potom sledi španski derbi između Fernanda Verdaska i Rafaela Nadala.

Nakon njih će duel odigrati Rodžer Federer i bolji iz duela Cicipas/Fonjini. Oko 19.30 na teren izlaze Kristina Mladenović i pobednica duela Sakari/Kvitova.

Napokon, kada se završe svi ovi mečevi slede Novak Đoković i Huan Martin del Potro. Njih dvojica do sada su se sastajala 19 puta, a srpski teniser vodi sa 15-4.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

POZNATI TERMINI ČETVRFINALA: Novak i Del Potro zatvaraju program na Centralnom terenu!

Izvor: Kurir, 16.Maj.2019

Meč Novaka Đokovića i Huana Martina del Potra na programu je oko 21 čas, saopštili su organizatori Rima.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.