Đoković gospodski posle poraza: Skinite kapu pred čovekom i čestitajte mu

Izvor: 011vodič.com, 18.Avg.2019, 09:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković gospodski posle poraza: Skinite kapu pred čovekom i čestitajte mu

Neprijatno iznenađenje u polufinalu mastersa u Sinsinatiju. Naš najbolji teniser, ali i najbolji igrač na planeti, Novak Đoković, poražen je od Danila Medvedeva sa 3:6, 6:3, 6:3. Posle toga je džentlmenski čestitao ruskom takmičaru.
Kvota u MaxBetu na pobedu Medvedeva protiv Gofana je 1.40.
– Iskreno, mislim da sam >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << odigrao dobro. Naravno, možda je u tim trenucima, posle 1:1 i doživljenog brejka u trećem setu, trebalo da budem za nijasnu bolji, ali… Kada neko servira 205,9 kilometara na sat, i to drugi servis, a pritom ne pravi dvostruke servis greške već agresivno ulazi u svaki udarac… Mislim, treba da skinete kapu pred njim i čestitate mu – kazao je Đoković posle meča.
Srpski as je naglasio da je bio potpuno nemoćan u Sinsinatiju.
Ljudi, on je igrao neverovatan tenis od 4:3 u drugom setu, nije tu postojalo mnogo toga što sam ja mogao da uradim! Pokušavao sam da vratim njegove servise, ali, kada bih i imao lopticu na reketu i uspevao da je vratim osvajao je poene. Stvarno ne možete da se na pravi način pripremite za nekoga ko tako konstantno pogađa iz drugog servisa, i to od 4:3 u drugoj deonici do kraja meča. Pritom je napravio možda dve dvostruke servis greške iz bog zna koliko servisa. Svaka čast, stvarno – iskren je Đoković.
U borbi za pehar na Mastersu, Rus će igrati sa Belgijancem Davidom Gofanom koji je bio bolji od Francuza Rišara Gaskea posle dva seta.

The post Đoković gospodski posle poraza: Skinite kapu pred čovekom i čestitajte mu appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Novak oduševljen Medvedevim!

Izvor: Sportske.net, 18.Avg.2019

Da li ovaj momak ima potencijal da bude najbolji na svetu?..Novak Đoković je noćas poražen od Danila Medvedeva, rezultat je bio 6:3, 3:6, 3:6 posle preokreta...Srpski teniser i najbolji svetski sportista je istakao da je bilo neverovatno kako je igrao Rus..."Iskreno, mislim da sam stvarno odigrao...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.