Djoković: Ovo je definitivno u TOP 3 dostignuća u mojoj karijeri

Izvor: Beta, 13.Jun.2021, 21:13

Djoković: Ovo je definitivno u TOP 3 dostignuća u mojoj karijeri

Srpski teniser sveta Novak Djoković rekao je danas da je ovogodišnje Otvoreno prvenstvo Francuske definitivno u TOP 3 njegovih dostignuća u karijeri i istakao da će mnogo naučiti iz poslednja dva meča u Parizu. "Puno je pritiska bilo kad juri čovek istoriju i grend slemove, ali dobro - pritisak je privilegija i to je nešto na šta sam navikao. To je nešto što me čini jačim, snažnijim, spretnijim i sposobnijim tako da ću iz ova dva dana mnogo naučiti, mnogo pouka izvući. Ovo je definitivno u TOP 3 dostignuća u čitavoj mojoj karijeri", rekao je Djoković za Radio televiziju Srbije posle finala.Djoković je danas osvojio drugu titulu na Rolan Garosu, pošto je u finalu pobedio Grka Stefanosa Cicipasa posle velike borbe u pet setova sa 6:7(6), 2:6, 6:3, 6:2, 6:4."Kad čovek pobedjuje naravno da oseća samo najlepše emocije, ponos, sreću. radost. U ovom trenutku i veliki umor, još sam pod adrenalinom, pa verovatno ne osećam bolove koje ću osećati sutra ujutru, ali sve su to slatke muke", rekao je Djoković.Upitan da li može da obeća da će osvojiti sva četiri grend slema u sezoni i zlato na Olimpijskim igrama u Tokiju, Djoković je prvo rekao: "Mogu da obećam da ću ...
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis,   Pariz

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Djoković: Ovo je definitivno u TOP 3 dostignuća u mojoj karijeri

Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Jun.2021

Srpski teniser Novak Djoković rekao je danas da je ovogodišnje Otvoreno prvenstvo Francuske definitivno u TOP 3 njegovih dostignuća u karijeri i istakao da će mnogo naučiti iz poslednja dva meča u Parizu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.