Đoković: Oduševljen sam današnjim danom, ovo što smo doživeli je fenomenalno

Izvor: B92, 14.Jun.2020, 00:10

Đoković: Oduševljen sam današnjim danom, ovo što smo doživeli je fenomenalno

Najbolji teniser sveta Novak Đoković oduševljen je prvim danom Adrija Tura.

Đoković je imao polovičan učinak prvog dana Adrija Tura.

Bio je ubedljiv protiv Troickog (4:1, 4:1), ali je poražen od Krajinovića u pretposlednjem meču dana (4:2, 2:4, 1:4).

Sa Krajinovićem je pre 10 godina igrao u Beogradu i oduševljen je današnjim danom.

Nada se da će Srbija ponovo imati veliki turnir. "Pre svega moram da kažem da sam oduševljen >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << današnjim danom, zahvalan sam za priliku da igram lično i da vidim naše i svetske najbolje tenisere kako igraju u Beogradu. Atmosfera je bila bolja iz meča u meč, ovo sto smo doživeli je fenomenalno. Prošla je ponoć, a i dalje ima publike na stadionu.

Dobro se sećam svih svojih nastupa na Serbian Openu. Žao mi je sto nemamo jedan turnir te klase. Zaslužujemo ga, s obzirom na to koliko smo uspeha i u muškom i ženskom tenisu imali. Zaslužili smo ga, videćemo da li će se igrati ovde ili neće potrudićemo se da to vratimo", rekao je Đoković. Turnir u Crnoj Gori se neće igrati. "Naravno da mi je jako krivo. Potrudili smo se da se to ostvari, sada okrećemo novu stranicu. Imamo opcija, saznaćete o tome u narednim danima. Nema puno vremena i ako želimo da održimo turnir te treće nedelje, to moramo da potvrdimo već sutra", jasan je Novak.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.