Đoković: Držaću se pozitivnih stvari

Izvor: BanjalukaLive.com, 20.Apr.2017, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković: Držaću se pozitivnih stvari

Novak Đoković još uvijek nije ušao u željeni ritam. Najbolji srpski teniser prošao je u četvrtfinale Mastersa u Monte Karlu, ali je morao dobro da se namuči kako bi savladao Španca Pabla Karenja Bustu (6:2, 4:6, 6:4). Prethodno je tri seta igrao i protiv Francuza Žila Simona u drugoj rundi.Ipak, osvajač 12 Gren slem titula smatra da su ovakve pobjede mentalno bitne."Preživio sam, tako se osjećam. Do >> Pročitaj celu vest na sajtu BanjalukaLive.com << posljednjeg udarca nisam znao da li ću da pobijedim ili izgubim. U oba meča sam se stavio u sličan neprijatan položaj. Imao sam set i brejk prednosti, sve je dobro funkcionisalo. Ali ima previše uspona i padova, potpuno sam izgubio kontrolu nad svojim udarcima. Pablu je raslo samopouzdanje, igrao je brže, meč je lako mogao da ode u njegovom smjeru. Sve u svemu, još jedna dobra partija sa moje strane, držaću se pozitivnih strana, mentalno mi ovakve pobjede mnogo znače", rekao je Đoković, prenosi Sportsport.ba.Novak će u borbi za polufinale igrati protiv Belgijanca Davida Gofana, kojeg je savladao u svih pet međusobnih duela.(Sportsport.ba, foto: YouTube/ScreenShot)
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

ĐOKOVIĆ O ELIMINACIJI MAREJA: Ne zaslužujem da gledam toliko daleko, igram loš tenis ove godine

Izvor: Večernje novosti, 20.Apr.2017

Želim da igram najbolje što mogu, samo ću se fokusirati na sledeći meč protiv Davida Gofana. On je odličan, konstantan igrač. Izaću ću na teren i dati sve od sebe, kaže Novak Najbolji srpski teniser Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale Mastersa u Monte Karlu, pošto...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.