ĐOKOVIĆ ZVANIČNO U POLUFINALU LONDONA: Izner osvojio set protiv Čilića i pomogao Novaku

Izvor: Večernje novosti, 15.Nov.2018, 01:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ĐOKOVIĆ ZVANIČNO U POLUFINALU LONDONA: Izner osvojio set protiv Čilića i pomogao Novaku

Najbolji teniser sveta našao se među najbolja četiri tenisera turnira kolo pre kraja grupne faze Najbolji teniser sveta Novak Đoković i matematički se plasirao u polufinale Završnog turnira u Londonu kolo pre kraja grupne faze. U tome mu je pripomogao Džon Izner koji je večeras poražen od Marina Čilića, ali je uspeo da Hrvatu oduzme set - 7:6 (7:2), 3:6, 4:6. To je bilo dovoljno da se Novak nađe među najbolja četiri tenisera turnira >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << pre nego što se u poslednjem kolu grupe "Gustavo Kuerten" i sam sastane sa Čilićem. PROČITAJTE JOŠ: SAVRŠENI GOSPODIN SAVITLjIVI: Đoković siguran i protiv Zvereva Đoković je prethodno savladao Aleksandera Zvereva iz Nemačke sa 6:4, 6:1, što mu je bio drugi trijumf u "O2 areni". Novakov meč protiv hrvatskog tenisera na programu je u petak.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   London,   Tenis

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sa ATP kupom počinje nova era tenisa, ovako izgleda sistem takmičenja! Novak: ''Biće mi čast da predstavljam svoju zemlju!'' (video)

Izvor: Sportske.net, 15.Nov.2018

Danas je u Londonu promovisano novo tenisko takmičenje koje će naslediti dosadašnji Dejvis kup...Promociji su danas prisustvovali i najbolji teniser sveta Novak Đoković, kao i Amerikanac Džon Izner, koji su pružili podršku ovim promenama u tenisu...Između ostalog, Novak je poručio da će mu...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.