Car Novak, Japanac arhiviran, stiže još jedan...

Izvor: Sportske.net, 22.Jan.2020, 08:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Car Novak, Japanac arhiviran, stiže još jedan...

Novak Đoković za 95 minuta u trećem kolu US Opena.

Sedmostruki šampion Melburna Novak Đoković je lako stigao do trećeg kola Australijan Opena. Po hladnim vremenu i ne baš najboljim uslovima, Nole je osim u drugom setu bio veoma ubedljiv, na kraju 6:1, 6:4, 6:2 protiv Tatsuma Ita, Japanca koji je dobio pozivnicu za prvi Gren Slem u godini.

Vetar je stvar učinio težom, Japanac >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << se borio do kraja, ali je Novaka služio servis. On je sve završio za 95 minuta na "Rod Lejver" stadionu, zanimljivo, u pitanju je bio 70 meč u Melburnu, izgubio je samo osam mečeva za 15 godina.

Pre tri godine je baš protiv nosioca "vajld karde" Denisa Istomina izgubio ovde u drugoj rundi, pa bolje podsećanje nije bilo potrebno, bio je agresivan od početka i delovao bolje nego protiv Štrufa na početku turnira.

I sledeći rival je Japanac, Jošihito Nišioka koji je dobio Britanca Evansa u tri  seta.

Na kraju trećeg dana, na teren će i Filip Krajinović protiv Rodžera Federera.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

I TO BEŠE ITO: Novak održao lakši trening protiv Japanca, u narednom kolu protiv sunarodnika, Đereovog dužnika Nišioke!

Izvor: Kurir, 22.Jan.2020

Viđali smo Novaka Đokovića u raznim ulogama na teniskom terenu proteklih godina, ali je današnji meč bio specifičan po tome što je suparnik Japanac Ito tokom celog prvog seta „igrao“ na nivou rekreativnog tenisera, (ne)srećno zalutalog na centralni teren ovog velelepnog teniskog znanja

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.