Amerikanac o Đokoviću: Novak nije bio voljen na početku – dobar PR je to preokrenuo

Izvor: B92, 08.Jul.2020, 11:59

Amerikanac o Đokoviću: Novak nije bio voljen na početku – dobar PR je to preokrenuo

Američki teniser Noa Rubin ponovo je govorio o najboljem igraču sveta, Novaku Đokoviću.

Rubin je nedavno bio u centru pažnje kada je "prozivao" srpskog tenisera zbog navodno nedovoljnog zalaganja za tenisere sa mesta predsednika Saveta profesionalnih igrača.

Prvo je najboljeg igrača sveta kritikovao zbog izbegavanja "Zoom" konferencije, da bi mu posle zamerio i zbog organizovanja Adrija >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tura.

Ni ovaj intervju za Jutjub kanal "The Tennis Inspector" nije mogao da prođe bez spominjanja Đokovića, ovoga puta doduše u nešto pozitivnijem svetlu.

"Sve moje lične interakcije sa Novakom su zaista bile prijatne. Ja ga zapravo mnogo volim, lično, pre cele ove situacije. Ali činjenica je da je, mi to dobro znamo, kada je dolazio... pokušavajući to da nadoknadi, mnogo je promenio u svojoj 'PR igri'", rekao je Rubin.

Rubin dodaje da je Đoković vremenom uspeo da pridobije simpatije teniskog sveta.

"Brzo je to preokrenuo, mislim. Nije bio naročito voljen kada je prvi put došao do samog vrha tenisa. A onda je to uspeo da preokrene", istakao je on.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Jutjub

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AMERIKANAC NE MOŽE DA SE SASTAVI Prvo je PLJUVAO NOVAKA, a sada tvrdi: Ja ga mnogo VOLIM! (FOTO)

Izvor: Kurir, 08.Jul.2020

Američki teniser Noa Rubin prvo je javno  kritikovao prvog igrača sveta Novaka Đokovića, a sada tvrdi da ga voli?!

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.