“AKO NOVAK TO URADI, POTPUNO ĆE PROMENITI DUEL RAFE I FEDERERA” Legenda otkrila kako Đoković može da utiče na velike rivale!

Izvor: 011vodič.com, 12.Jul.2019, 09:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“AKO NOVAK TO URADI, POTPUNO ĆE PROMENITI DUEL RAFE I FEDERERA” Legenda otkrila kako Đoković može da utiče na velike rivale!

Foto: Tanjug/AP Bivši američki teniser Bred Gilbert veruje da Novak Đoković može da ima uticaj na Rodžera Federera i pre njihovog potencijalnog megdana. WIMBLEDON UŽIVO NA BLICSPORT.RS Klikni na strelice za pregled svih mečeva! Gilbert je govorio o novom epiku između Rafaela Nadala i Rodžera Federera, koji se sastaju u polufinalu Vimbldona. >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << On je duel koji će se igrati u petak, u kasnim popodnevnim časovima, uporedio sa finalom Vimbldona između njih dvojice iz 2008. godine, kada je Španac slavio pobedu od 3-2. Foto: Nic Bothma / EPA; Novak Đoković je znao da burno proslavi neke dobijene poene protiv Davida Gofana – Mislim da obojica sada igraju bolji tenis. Mislim da će Rafi, koji nije pobedio Federera neko vreme, pomoći to što ga je prošli put (na Vimbldonu) pobedio – izjavio je Gilbert za ESPN. Foto: Tanjug/AP Rafael Nadal Amerikanac je rekao da postoji nešto što može da promeni tok meča dvojice velikana. – Ukoliko Đoković “razbije” protivnika u meču pre njihovog, to će taj duel malo promeniti. Pobednik će morati da igra sa njim, koji će ga već čekati u finalu. Mislim da postoji ta prednost u tome ko igra prvi… To što znate da ćete igrati protiv Đokovića u finalu i morati da pobedite dvojicu iz ‘velike trojke'” utiče na vas – zaključio je Gilbert. Duel Novaka i Roberta na programu je u petak od 14 časova, a novi “Fedal”, 40. po redu, igra se posle njihovog, takođe na Centralnom terenu. (M. D. ) More
The post “AKO NOVAK TO URADI, POTPUNO ĆE PROMENITI DUEL RAFE I FEDERERA” Legenda otkrila kako Đoković može da utiče na velike rivale! appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Wimbledon,   Rafael Nadal

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.