U Australiji radila metla, Srbija u finalu ATP kupa!

Izvor: Sportske.net, 11.Jan.2020, 10:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Australiji "radila metla", Srbija u finalu ATP kupa!

Teniska reprezentacija Srbije plasirala se danas u finale ATP kupa u Australiji, pošto je u polufinalu pobedila Rusiju sa 3:0.

U prvom meču, Dušan Lajović je slavio protiv Karena Hačanova sa 7:5, 7:6(1) nakon sat i 50 minuta igre.

Nakon toga su na teren izašli Novak Djoković i Danil Medvedev i srpski >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << teniser je pobedio sa 6:1, 5:7, 6:4 i tako doneo trijumf svom timu.

"Bio je ovo nestvaran meč. Juče sam proveo na terenu skoro tri sata, danas gotovo identično. Mnogo razmena, čak više nego juče. Potpuno iscrpljujuće. Medvedev je jedan od najboljih igrača na svetu. On je bio najveći izazov do sada. Vodili smo veliku borbu od prvog do poslednjeg poena", rekao je Đoković posle meča.

Za ubedljivu pobedu Srbije pobrinuli su se Viktor Troicki i Nikola Čačić koji su u dublu bili bolji od Tejmuraza Gabašvilija i Konstantina Kravčuka sa 6:4, 7:6.

Srbija će u finalu premijernog izdanja ATP kupa igrati protiv pobednika drugog polufinala u kojem se sastaju Australija i Španija.

Finale je na programu sutra od 8.30.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Novak: Iscrpljujuća borba do poslednjeg poena

Izvor: B92, 11.Jan.2020

Novak Đoković je pobedom protiv Danila Medvedeva doneo Srbiji drugi, odlučujući poen u polufinalu ATP kupa u Sidneju...Posle 167 minuta sjajne borbe, svetski broj dva je slavio sa 6:1, 5:7, 6:4, pa je ostalo samo da se vidi sa kim će naš tim igrati za titulu, Španijom ili domaćinoim Australijom...Novak...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.