MILICA PRED FINALE: Moraćemo da napravimo dobru taktiku

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jul.2021, 13:22

MILICA PRED FINALE: Moraćemo da napravimo dobru taktiku

Meč počinje u 14.30 časova.

Srpska reperezentativka u tekvondou Milica Mandić izjavila je da će imati težak posao u finalu Olimpijskih igra u Tokiju.

Novak Đoković se odlično zabavlja na Olimpijskim igrama, glavna je atrakcija u Tokiju, a i na terenu mu odlično ide. I trećem kolu ga očekuje duel sa Špancem Alehandrom Davidovičem i veliki je favorit - kvota na Novaka je 1,04, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a na pobedu od 2:0 u setovima 1,20. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Đoković - Davidovič.

Olimpijska šampionka iz Londona 2012. godine boriće se zlato protiv Korejka Dabin Li.

- Korejka Dabin Li je izuzetno dobra takmičarka, prognozirali smo da će biti u finalu. Pravi je predstavnik korejskog stila, dosta se kreće, moraćemo dobru taktiku da napravimo - rekla je Mandić za OKS.

Finale je na programu od 14.30 po našem vremenu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale,   Novak Đoković,   Olimpijske igre,   London

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OLGA UZ MNOGO MUKE SLAVILE: Danilovićeva ostala JEDINA Srpkinja na turniru u Beogradu

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jul.2021

Težak trijumf...Iako su sve oči ljubitelja tenisa okrenute ka turnirima na Olimpijskim igrama u Tokiju, ima još mesta gde se igraju kvalitetni mečevi. Jedan od njih je Beograd, gde je u toku čelendžer u ženskoj konkurenciji...Novak Đoković se odlično zabavlja na Olimpijskim igrama, glavna je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.