Izvor: RTS, 23.Apr.2021, 14:46

Beretini bolji od Krajinovića za plasman u polufinale Srbija opena

Mateo Beretini savladao je Filipa Krajinovića 6:4, 6:4 i plasirao se u polufinale Srbija opena. Deseti igrač sveta i drugi nosilac u Beogradu za finale će se boriti protiv boljeg iz duela između Danijela i Delbonisa.
Dobar meč odigrali su Beretini i Krajinović, a Italijan je opravdao ulogu favorita i posle dva seta obezbedio plasman u polufinale turnira.

Beretini je drugi nosilac u Beogradu, osim >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Novaka Đokovića i jedini top 10 igrač, a protiv Krajinovića je odigrao sigurno, sa preciznim forhendima, za koje srpski teniser nije imao odbranu.
Krajinović je već na startu meča izgubio svoj servis gem, što je bilo dovoljno Beretiniju da prvi deo igre reši u svoju korist - 6:4.
Jedan brejk viđen je i u drugom setu, a i do njega je došao Beretini, ovoga puta u sedmom gemu.

Krajinović je pokušao da se vrati u meč, imao i tri brejk lopte u poslednjem gemu, ali Italijan nije dozvolio iznenađenje - 6:4.
Beretini će se za plasman u finale boriti protiv boljeg iz duela između Japanca Tora Danijela i Argentinca Federikia Delbonisa.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale,   Tenis

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Serbia open: Krajinović stao u četvrtfinalu

Izvor: MozzartSport.com, 23.Apr.2021

Beretini za samo 90-ak minuta savladao srpskog tenisera..Filip Krajinović nije mogao dalje od četvrtfinala turnira u Beogradu (ATP 250). Za nekih 90-ak minuta poražen je od Matea Beretinija 6:4, 6:4, koji će u borbi za finale igrati sa boljim iz duela Japanca Tara Denijela i Argentinca Federika Delbonisa...(1.45)...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.