(ANKETA) Ko će u finale Vimbldona? Đoković ili Nadal?

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jul.2018, 10:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(ANKETA) Ko će u finale Vimbldona? Đoković ili Nadal?

Biće to njihov 52. okršaj.

U borbi za plasman u finale Vimbldona u petak će se sastati Novak Đoković i Rafael Nadal. Biće to njihov 52. okršaj, a srpski šampion vodi sa 26:25 u pobedama.

MAREJ NEMA DILEMU: Da, Đoković može do finala Vimbldona!

FEDERER NEMA DILEMU: ON je glavni FAVORIT na Vimbldonu! (FOTO)

Do sada su se sastajali na travi tri puta i rezultat je skoro pa nerešen. Nole je slavio u finalu Vimbldona >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 2011. godine, dok je meč iz 2008 godine prekinut pri rezultatu 1:1 zbog predaje Đokovića. Španac je slavio u finalu Kvinsa 2007.

Kladionice kažu da je Nole blagi favorit, a šta Vi mislite?

Pogledajte rezultate

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale,   Novak Đoković,   Rafael Nadal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

BEZ MILOSTI: Bivši sakupljač loptica na Vimbldonu ishvalio Novaka i prozvao jednog od osvajača (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jul.2018

Sramotno ponašanje bivšeg broja 1...Bez sakupljača loptica teško bi bilo koji teniski turnir mogao da funkcioniše, a posebno Gren slem turniri. Ipak, često su sakupljači loptica na udaru tenisera, posebno ako ovima ne ide baš sve po planu tokom meča. Jedan od momaka koji je nekada bio sakupljač...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.