Zrenjaninci u Novu godinu uz besplatno vino, čaj i tamburaše

Izvor: Press, 25.Dec.2012, 19:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zrenjaninci u Novu godinu uz besplatno vino, čaj i tamburaše

Zamenik direktora Turističkog centra Marica Kosnović, uz tradicionalni vatromet, najavila je i da će, uz tamburaše na centralnom gradskom trgu u ponoć srećnu Novu godinu građanima poželeti i gradonačelnik Ivan Bošnjak.
Gradska vlast je tako odlučila da, umesto pevačima zvučnih imena, priredi jeftiniji doček Nove godine, uz banatske muzičare, a deo sredstava izdvoji u socijalne svrhe.
Doček Nove godine >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << u restoranima i hotelima u Zrenjaninu košta od 1.000 do 5.000 dinara.
Kao i ranijih godina, pojedini Banaćani će "najluđu" noć dočekati na beogradskim ili novosadskim trgovima, a retki i u inostranstvu.
Pored Praga, Venecije i Beča, pojedine turističke agencije nude "doček na banatski način".
Tako, treću godinu zaredom, vlasnik Turističke agencije "Karavan" Vlado Dašić, za 15.000 dinara organizuje trodnevni provod koji obuhvata doček u Hotelu "Vojvodina", razgledanje Zrenjanina, boravak u kaštelu "Ečka", posetu i ručak na salašu "Lujza" u Belom Blatu.Doček u kaštelu "Ečka" naplaćuje se 3.900 dinara.
Pogledaj vesti o: Doček Nove Godine

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Zrenjaninci u Novu uz besplatno vino, čaj i tamburaše

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Dec.2012, 10:41

ZRENJANIN -..U novogodišnjoj noći, uz besplatno vino i čaj, Zrenjanince će na Trgu slobode grejati i tamburaški sastav "Melem" iz Melenaca i novobečejski orkestar "Dan šesti"...Zamenik direktora Turističkog centra Marica Kosnović, uz tradicionalni vatromet, najavila je i da će, uz tamburaše...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.