Završeno novogodišnje ukrašavanje Smedereva

Izvor: Glas javnosti, Tanjug, 28.Dec.2010, 07:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završeno novogodišnje ukrašavanje Smedereva

SMEDEREVO - Dekorisanje centra Smedereva za novogodišnje i božićne praznike juče je završeno. Pored jelki od osam i od pet metara kod Crkve, jedna je u obliku kupe od pet metara postavljena kod "Zadužbine", zgrade koja arhitektonski podseća na beogradsku palatu "Albanija".

- Na kandelabrima je montirano 30 svetlećih elemenata u žutoj boji - rekla je koordinator za dekorativnu rasvetu Vesna Zečević.

Zečevićeva je naglasila da je Odbor za ukrašavanje grada >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << ove godine imao skroman budžet, ali su sopstvenim znanjem, crtajući dekorativne elemente i uz pravljenje u smederevskim firmama, znatno uštedeli i napravili kvalitetne, a jeftine, elemente koji će moći da se koriste i narednih godina.

Smederevo na kraju ove godine ukrašavaju: svetleće značke u obliku srpa, fenjera, zvončića, zatim lančanice, zavese, veštačko zelenilo, stringovi, paukova mreža, svetleća platna, svetleće drvo i nezaobilazni Sneško Belić, ledena jelka i polarni medved koji je već postao atrakcija za fotografisanje.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.