Vaterpolisti Radničkog dočekuju ŽAK uz besplatan ulaz

Izvor: KGsport.info, 03.Jan.2013, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vaterpolisti Radničkog dočekuju ŽAK uz besplatan ulaz

U prvom meču u novoj godini vaterpolisti Radničkog ugostiće ekipu ŽAK-a iz Kikinde, u zaostaloj utakmici 9. kola Prve A lige Srbije.
Kikinđani su tim koji ume da iznenadi, o čemu govori i pobeda nad Vojvodinom, a u slučaju trijumfa u Kragujevcu osvojili bi četvrto mesto na polusezoni i plasman na Finalni turnir Kupa Republike Srbije.
Međutim, teško da će se to desiti, jer se pitaju i Kragujevčani, koji se već >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << uveliko pripremaju za završni turnir Kupa, koji počinje 12. januara.
Utakmica između Radničkog i ŽAK-a igra se u subotu, 5. januara, sa početkom u 19 časova, a Uprava kragujevačkog kluba odlučila je da i za ovu utakmicu ulaz bude besplatan, uz karte koje se mogu preuzeti na info pultu zatvorenog bazena „SC Park“, svakog dana od 7 do 24 sata.
Ovde možete pogledati tabelu Prve A lige Srbije.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vaterpolisti Radnickog docekuju zak

Izvor: Radio Centar 987, 04.Jan.2013, 10:00

U prvom mecu u novoj godini vaterpolisti Radnickog ugostice ekipu zAK-a iz Kikinde, u zaostaloj utakmici 9. kola Prve A lige Srbije.Kikindjani su tim koji ume da iznenadi, o cemu govori i pobeda nad V..

Nastavak na Radio Centar 987...

Radnički u Laktaše po pobedu

Izvor: B92, 04.Jan.2013

Posle dvonedeljne pauze Jadranska liga se nastavlja utakmicama 16. kola...Jedan od najatraktivnijih mečeva runde igra se u Laktašima, gde se sastaju Radnički i Igokea...Do kraja takmičenja ostalo je 11 mečeva i svaka pobeda bitna je za čelnu poziciju, kao i za mesto na završnom turniru, jer te...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.