Počelo novogodišnje veselje, za Beograđane tri bine

Izvor: Telegraf.rs, 31.Dec.2014, 22:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počelo novogodišnje veselje, za Beograđane tri bine

Beograđani i njihovi gosti iz zemlje i inostranstva polako se okupljaju u centru Beograda, i mogu da se opredele između tri bine, koje su ove godine postavljene na Trgu Republike, ispred Doma Narodne skupštine i na platou kod Filozofskog fakulteta.

Na bini kod Filozofskog, na kojoj će nastputiti di-džejevi, zabava je počela posle 20 sati nastupom Nemanje Vanovića, a ljubitelje elektronskog zvuka u 2015. godinu uvešće najveća zvezda domahe di-džej scene Marko Nastić.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << />
Novogodišnji koncert na bini na Trgu Republike otvoriće grupa “Balkanika”, a nakon nje, oni koji se opredele za pop i rok muziku, moći će da uživaju u nastupima grupe Alisa, Kikija Lesendrića, Nevernih beba i Kraljevskog apartmana.

Foto: Tanjug/Filip Krainčanić

Program ispred Doma Narodne skupštine oko 21 sat otvoriće Nikola Rokvić, a pored njega nastupiće Emina Jahović i Mira Škorić, dok će od 23.30 okupljenima zapevati Vlado Georgijev.

U centru prestonice pojačane su mere bezbednosti, tako da na nekoliko punktova koji vode ka binama, posetioci moraju da prođu detektore metala. Iza bina su spremna i kola hitne pomoći, veliki je broj redara koji će se brinuti o bezbednosti, a zabranjeno je unošenje alkoholnih pića.

Za ljubitelje klasične muzike, organizovan je koncert u Sava Centru.

Foto: Tanjug/Filip Krainčanić

Očekuje oko 100.000 domaćih i stranih turista, kao i zarada od oko 15 miliona evra.

(Telegraf.rs / Tanjug)
Pogledaj vesti o: Dzej

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Dočekana Nova 2015. godina u Beogradu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Jan.2015, 01:35

Beograđani i gosti iz zemlje i inostranstva dočekali su Novu, 2015. godinu uz vatromet i muziku Vlade Georgijeva, Nevernih beba i di džeja Marka Nastića na otvorenim koncertima organizovanim na tri bine u glavnom gradu...U novu 2015. godinu, više hiljada posetilaca ispred Doma Narodne Skupštine...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.