PAPARACO Političar iz vlasti i optuženi tajkun zajedno u 2015. godinu

Izvor: Blic, 03.Jan.2015, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PAPARACO Političar iz vlasti i optuženi tajkun zajedno u 2015. godinu

Novogodišnje praznike Dragan Marković Palma delom je proveo i na Kopaoniku, a pauze između izlazaka na ski-stazu iskoristio je za susrete sa raznim ljudima. Jedan od njih bio je i prvi čovek „Delta holdinga“ Miroslav Mišković.

O tome svedoče i fotografije našeg fotoreportera. Marković u početku nije verovao da imamo te fotografije. Ubedili smo ga, međutim, da na njima nisu njihovi dvojnici, niti >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << su to figure sa njegovim i Miškovićevim likom donete iz Muzeja voštanih figura u Jagodini.

- A što da se ne viđam s njim? Da možda Mišković ne boluje od variole vere? - čudio se narodni poslanik i predsednik jagodinske skupštine što nas interesuje o čemu su razgovarali uz kafu, ceđeni sok od pomorandže i mineralnu vodu.

  - Napišite slobodno da smo razgovarali o pošumljavanju goleti - dodao je Marković, a na pitanje gde su te goleti odgovara: „U Kini“.

Posle uvodnih šala, Marković je otkrio da je sa Miškovićem razgovarao o prodaji industrije mesa „Juhor“ iz Jagodine.

- Nisam ga pitao zašto prodaje. Samo mi je rekao da traži partnera ili će da proda „Juhor“ pa da to prenesem stranim privrednicima koji budu dolazili kod mene - kaže Palma.

Pričali su i o snegu, vremenu i skijanju. Palma je čak i pozvao Miškovića da mu se pridruži na skijanju, ali je ovaj to odbio.

Marković kaže da Mišković nije jedini biznismen sa kojim se sreo na Kopaoniku.

- Ako hoćete da napišete s kim sam se sve video, trebaće vam šest strana „Blica“ - kaže Marković, koji se sreo i sa Srbinom iz Čikaga koji želi da investira u izgradnju pogona za izradu papirnih kesa.

Mišković je, podsetimo, optužen da je oštetio putarska preduzeća za više miliona evra. Suđenje koje je više puta odlagano zbog štrajka advokata trebalo bi da se nastavi 21. januara.
Pogledaj vesti o: Miroslav Mišković

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.