Izvor: HotSport.rs, 03.Jan.2015, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVOGODIŠNJA ŽELJA: Vujošević otkrio kog pleja voleo da vidi u Partizanu?

Na konferenciji za novinare pred meč sa Cedevitom u nedelju od 17 časova u hali Pionir, trener Partizana Duško Vujošević otkrio je kog bi plejmekera voleo da vidi u crno-belom dresu.

Strateg šampiona Srbije se prvo osvrnuo na povređene igrače, a potom i na Amerikanca iz redova Zadra Florensa.
– Posle povrede Tepića, imamo veliki deficit na poziciji plejmejkera. Spremili smo planove i >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << strategiju kako da nadoknadimo njegovo odsustvo, u tim se vraća Pavlović, Gagić je više spreman i siguran sam da će njih dvojica odraditi svoj posao. Cedevita je težak protivnik, prošle godine su pokazali da se ne plaše pune dvorane, sigurano će doći da pokažu hrabrost i čvrstinu na terenu. Naša situacija jeste specifična, ali moramo dati sve od sebe i ulaziti u svaku utakmicu kao da je najvažnija. Konačan cilj je da izborimo plej-of, sa četvrtog mesta ćemo svima biti nezgodan protivnik, a do tada će se vratiti i Edo Murić a nadam se da će ostale zaobići povrede. Mi smo pružali najslabije predstave baš kada su se povređeni igrači vraćali u tim, jer im je potrebno vreme da se uigraju, a ja se nadam da ćemo i sa ovim krnjim timom izboriti plej-of. Ono što želimo je – da napravimo čudo – rekao je Vujošević i dodao:
Edo Murić će odsustvovati još 15-ak dana, kod njegove povrede postoji opasnost da ako dođe do njenog obnavljanja mora da se ide na operaciju. Zbog toga je važno da se pažljivo tretira. Murić se dobro oseća, ali potrebno mu je još vremena za potpuni oporavak. Ja se nadam da će toliko vremena (dve nedelje) biti potrebno i za angažovanje plejmejkera. Meni se sviđa onaj Florens iz Zadra, ipak… teško je sada naći dobrog igrača koji bi došao na nekoliko meseci. Mi ne čekamo igrača koji će nas spasiti, već vredno treniramo, pravimo dobru atmosferu, svi smo svesni situacije u kojoj se nalazimo.
hotsport.rs
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vujošević: Hendikep odsustvo Tepića

Izvor: B92, 03.Jan.2015

Trener Partizana Duško Vujošević rekao je da je izostanak Milenka Tepića zbog povrede za meč sa Cedevitom veliki deficit za njegovu ekipu..."Cedevita je težak protivnik. Prošle godine su pokazali da se ne plaše pune dvorane, a siguran sam da ih je za sutrašnji meč trener (Jasmin) Repeša pripremio...

Nastavak na B92...

Vujošević: Izostanak Tepića je veliki deficit

Izvor: RTS, 03.Jan.2015

Crno-beli dočekuju Cedevitu. Imperativ pobede stvara dodatni pritisak za ekipu. Neigranje iskusnog Tepića trener Vujošević vidi kao veliki deficit, koji mora biti nadoknađen. U tim se vraćaju Pavlović i Gagić. Meč se igra u nedelju u hali „Pionir“ od 17.00 časova. Čitaj mi!..Košarka 1...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.